Usluge

Vi razvijajte Vaš biznis, sve ostalo prepustite nama ...

Izrada strategije prezentacije Vaše kompanije na Internetu

Na početku trebate odrediti cilj ili strategiju on-line prezentacije Vaše kompanije na Internetu. Potrebno je planirati i ostvariti preduslove da Vas potencijalni korisnici pronađu, pružiti im osnovne informacije o proizvodima ili uslugama koje nudite, ostvariti dobru prezentaciju, te uspostaviti vezu sa korisnicima. Najvažnije je pružiti i dodatne informacije, kako bi se potencijalni korisnik odlučio za saradnju upravo s Vama. Zbog toga treba iskorisiti prednosti web stranice i omogućiti prezentaciju proizvoda i usluga na najbolji način, te obezbijediti njihovu dostupnost 24h.

Mi Vam možemo pomoći …

Analizirat ćemo Vašu kompaniju i predložiti Vam optimalnu dinamiku prezentacije na Internetu, promotivne kampanje, SEO optimizaciju za brže pozicioniranje na Google, izradu sadržaja koji će biti od koristi Vašim posjetiocima, potencijalnim kupcima …

Naša saradnja se u pravilu ne završava optimizacijom i promocijom Vaše web stranice. Mi sa svojim klijentima postajemo prijatelji …

marketing usluge Usluge marketing

Izrada web stranica – web dizajn i programiranje

Pravimo funkcionalne i vizuelno dopadljive web stranice prema Vašim zahtjevima. Nakon početnog usaglašavanje, počinjemo izradu web stranice kroz slijedeće procese:

Analiza – iscrpno prikupljanje podataka o Vašoj kompaniji
Planiranje – detaljna razrada plana i dinamike aktivnosti
Dizajn – web dizajn, elementi stranice, povezivanje sadržaja …
Razvoj – programiranje, baze podataka, HTML/PHP/CSS …
Testiranje i isporuka – možete početi provjeravati ili već koristiti web stranicu
Održavanje – održavanje sadržaja, zaštita od neovlaštenih upada…
Nadogradnja – proširivanje funkcionalnosti i objavljenih sadržaja

Nećemo Vam samo napraviti web stranicu, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na Internetu, te obezbjediti dodatne servise.

html usluge Usluge html

SEO optimizacija za pretraživače i promotivne kampanje

Šta je web stranica bez posjetilaca ? Odgovor je više nego jednostavan: Ništa ! Internet stranica bez posjetilaca vrijedi kao prazan list papira.

S obzirom da većina posjetilaca dolazi putem raznih pretraživača (Google, Yahoo, Bing), potrebno je izraditi inteligentnu SEO strategiju u cilju prilagođavanja web stranice ključnim riječima iz domena poslovanja Vaše kompanije i time ostvariti bolje pozicioniranje na pretraživačima. Obezbjediti sadržaje od kojih će posjetioci imati koristim jedan je od naših imperativa.

Možda će Vam se učiniti čudnim, ali stranicu ne optimiziramo za pretraživače, već za korisnike. Dobri i korisni sadržaji za korisnike su najbolji izvror posjeta …

Takođe obezbjeđujemo i promotivne aktivnosti u cilju boljeg pozicionaranja i garantujemo brzo indeksiranje i visoko pozicioniranje na vodećim svjetskim pretraživačima. Sprovodimo SEO optimizaciju Vaše stranice, te Google Adwords promotivne kampanje.

SEO usluge Usluge SEO

Registracija domena i hosting

Stranice koje napravimo postavljamo na brze SSD ili HDD Linux hosting servere, tako da posjetioci nemaju probleme prilikom učitavanja stranice.

Serveri su 99,95% vremena dostupni, što je garancija da će Vaša web stranica biti uvijek dostupna. Ovakav kvalitet hosting servera zadovoljit će i zahtjevnije korisnike.

Serveri imaju profesionalnu korisničku podršku, tako da u slučaju bilo kakvih problema u radu web stranice, email računa i dr. reagujemo promtno.

Za provjeru maila možete korisiti WEB MAIL servis (Horde, Squirrel mail, Round Cubes) ili napraviti postavke mail klijenta na vlastitom računaru.

Pored usluga hostinga, vršimo i registraciju svih vrsta domena. Domenu registrujemo na Vaše ime tako da ste Vi isključivi vlasnik i imate punu kontrolu nad vlasništvom domene.

ssd usluge Usluge ssd

Održavanje, zaštita i ažuriranje web stranica

Ove aktivnosti najčešće podrazumjevaju zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, sigurnosne kopije, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili slike, dodavanje linkova u meniju, web programiranje, dodavanje novih funcionalnosti web stranici i sl.

Kroz 4 paketa održavanja, obezbjedili smo:

• Održavanje stabilnosti sistema
• Ažuriranje web stranica
• Tehničko održavanje instaliranih baza podataka
• Backup sistema, sigurnosne kopije u slučaju hakerskih napada
• Instalacija i briga oko svih instaliranih aplikacija
• Hitne intervencije na web stranici po zahtjevu klijenta
• Analiza posjećenosti i izvještavanje po velikom broju parametara…

sigurnost usluge Usluge sigurnost