Blog

Vi razvijajte Vaš biznis, sve ostalo prepustite nama ...

Održavanje i administracija stranice

Kao što smo već rekli, Vaša web stranica je ogledalo Vaše kompanije na Internetu, te zato uvijek mora biti aktuelna i svježa, te bogata novim informacijama. Redovno održavanje i ažuriranje sadržaja važni su za posjećenost i korisnost web stranice i zbog toga vam, nakon izrade web stranice, obezbjeđujemo redovno ažuriranje i održavanje.

Održavanje web stranice najčešće znači promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili slike, te dodavanje ili skidanje linkova u meniju. Takođe, održavanje obuhvata i programiranje, te dodavanje novih funcionalnosti web stranici, prema vašim zahtjevima, kao i zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja.

Održavanje i ažuriranje web stranica predstavlja ozbiljan posao kojem pristupamo kao i samoj izradi web stranica. Sve izmjene moraju biti urađena prema parametrima same web stranice, uredno, pregledno, te ujednačenog prikaza na svim računarima i na svim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome…).

Na taj način Vaša web stranica će zadržati onaj nivo kvalitete koju je imala od početka, bez mogućnosti da se uništi izgled i funkcionalnost stranice nestručnim održavanjem.

Usluga ažuriranja i održavanja web stranica podrazumjeva:

– Održavanje stabilnosti sistema
– Ažuriranje i dodavanje sadržaja
– Tehničko održavanje instaliranih baza podataka
– Tehničko održavanje backup sistema, te izrada sigurnosnih kopija u slučaju hakerskih napada
– Instalacija i briga oko svih instaliranih aplikacija
– Hitne intervencije na web stranici po zahtjevu
– Analiza posjećenosti i izvještavanje po velikom broju parametara

Cijene ažuriranja web stranica se uglavnom određuju prema utrošenim satima dizajnera/programera i nepovoljnije su za klijenta. Želeći vam izaći u susret, odlučili smo da se kod nas plaćanje vrši paušalno, na mjesečnom nivou, što mnogo manje košta i povoljnije je za klijente.

Karakteristike našeg održavanja:

– Kvalitetno i pouzdano
– Najpovoljnije i najjeftinije na tržištu
– Uvijek smo dostupni. u slučaju hitnih intervencija ili periodičnih promjena
– Vašu web stranicu možete izmijeniti u svakom trenutku
– Rado ćemo vam pomoći savjetom …

Pored gore nabrojanih, u uslugu održavanja vaše web stranice uključen je mjesečni pregled stranice, aktualiziranje i održavanje dodatnih opcija (brojač, statistika, error stranice, itd.), otvaranje/gašenje email adresa, promjena podataka na dnu stranice (footer), unos ključnih riječi i pojmova o web stranici u pretraživače, aktiviranje antispam i antivirusne zaštite na zahtjev, aktivnosti vezane uz administraciju hostinga i domene korisnika …

REZIME:

Vaša web stranica će zadržati onaj nivo kvalitete koju je imala od početka, bez mogućnosti da se uništi izgled i funkcionalnost stranice nestručnim održavanjem.
Published by: plus.google.com/+WebFABRIKASarajevo
Date Published: 08/26/2014
Sve izmjene moraju biti urađena prema parametrima same web stranice, uredno, pregledno, te ujednačenog prikaza na svim računarima i na svim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome…).
Održavanje obuhvata i programiranje, te dodavanje novih funcionalnosti web stranici, prema vašim zahtjevima, kao i zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja.

 
održavanje i administracija stranice Održavanje i administracija stranice snip Bavimo se izradom web stranica, online marketingom i SEO optimizacijom u cilju visokog pozicioniranja web stranica koje napravimo.

 

Podijelite ovaj sadržaj s prijateljima: