O nama

Vi razvijajte Vaš biznis, sve ostalo prepustite nama ...

WEBFABRIKA je web dizajn studio iz Sarajeva koji se bavi profesionalnom izradom web stranica, osmišljavanjem i sprovođenjem promotivnih strategija u cilju kvalitetne i detaljne promocije i visokog pozicioniranja web stranica koje napravimo.

WebFABRIKA o nama O nama webfabrika

Specijalizirali smo se za manje i srednje kompanije kao alternativa rješavanju problema koji se javlja između web agencija i kompanija koji žele imati web stranice, ali uz manji budžet, koji ne može dostići cijenu koju web agencije traže. Mi ćemo Vam napraviti funkcionalnu i modernu web stranicu za mnogo manje novca.

Odlikuje nas znanje i kreativnost, ali prije svega visoki profesionalizam i duboko uvjerenje da je uspjeh naših klijenata i naš uspjeh. Naš odnos s klijentima je zasnovan na povjerenju i bliskoj saradnji.

Finalni proizvod kao i servisi koje Vam isporučujemo garancija su kvaliteno odrađenog posla, kao imperativa u svakom našem projektu. Najvažnija garancija i potvrda su nam naši zadovoljni klijenti s kojima ostvarujemo blisku saradnju i planiramo zajedničke aktivnosti u budućnosti. Kontaktirajte nas i dozvolite da se predstavimo. Bićete izuzetno zadovoljni…

Vrhunski kvalitet

• Analiza – iscrpno prikupljanje podataka
• Planiranje – detaljna razrada dinamike
• Dizajn – web dizajn, elementi stranice …
• Razvoj – programiranje, baze podataka …
• Testiranje – klijent već koristiti stranicu
• Održavanje – ažuriranje i zaštita
• Nadogradnja – proširivanje funkcionalnosti

Obećavamo da ćemo:

• Biti dostupni i od pomoći cijelo vrijeme
• Odgovoriti na svaki telefonski poziv
• Odgovoriti na sve Vaše email poruke
• I na kraju Vas pažljivo slušati, svaki put…

Kako mi radimo ?

Ukoliko živite izvan Sarajeva, komunikaciju obavljamo putem emaila i telefona, te po potrebi dolazimo na Vašu adresu, tako da geografska udaljenost ne predstavlja problem. Web stranicu Vam možemo projektovati i izraditi bez obzira na Vašu lokaciju i ovaj princip je dokazan više puta. Kompletan posao obavljamo kroz nekoliko faza:

PRIPREMNA FAZA:

U ovoj fazi od Vas dobijamo informacije o djelatnosti Vaše kompanije i svrsi buduće web stranice, npr. da li će biti prezentacionog karaktera, imate li potrebu za čestim izmjenama sadržaja, želite li interaktivnost itd.

Takođe, u ovoj fazi nam je potrebna informacija o obimu i sadržaju, da li treba biti urađena u više jezičkih varijanti, potreba za interaktivnošću sa posjetiocima, korisnička podrška itd. Nakon analize prikupljenih podataka, u kratkom vremenu Vas kontaktiramo i šaljemo ponudu. Nastojimo maksimizirati benefite za klijenta i zadovoljiti Vaša očekivanja.

Nakon početnog usaglašavanje, krećemo u izradu web stranice.

FAZA IZRADE WEB STRANICE:

S Vama definišemo i analiziramo buduće sadržaje na web stranici i nakon što od Vas dobijemo ulazne parametre, tekstove i relevantne fotografije (logo, proizvodi itd.) počinjemo izradu prijedloga dizajna. Dizajn prilagođavamo uz potvrdu s Vaše strane.

U ovoj fazi smo u najintenzivnijoj komunikaciji, jer u pravilu uvijek postoje neke ideje, pitanja, nejasnoće ili prijedlozi s obje strane.

FAZA TESTIRANJA I POSTAVLJANJA WEB STRANICE NA SERVERE:

U ovoj fazi kompletan sadržaj web stranice postavljamo na neutralan link, kako bismo mogli pregledati sadržaje i funkcionalnost i ispravili eventualne propuste. Takođe, ugrađujemo zaštitu da bi maksimizirali sigurnost i preventivno spriječili neovlaštene upade na stranicu, te zloupotrebu. Vašu web stranicu objavljujemo i vršimo SEO promociju.

Faze izrade web stranice

Pripremna faza 70%
Faza izrade web stranice 90%
Faza testiranja 60%
Postavljanje na servere 55%
SEO optimizacija i promotivne kampanje 80%
Naša saradnja se u pravilu ne završava optimizacijom i promocijom Vaše web stranice, jer mi sa svojim klijentima postajemo prijatelji.. Napravit ćemo Vam funkcionalnu i modernu web stranicu za mnogo manje novca.
Garantujemo da ćete biti izuzetno zadovoljni finalnim rješenjem i da ćete vrlo brzo osjetiti povećanje intenziteta poslovnih procesa. Kroz zajednički rad na projektu prevazilazimo barijeru klijent – agencija, te se nastojimo uključiti u poslovne procese i filozofiju poslovanja Vaše kompanije kako bi Vam finalni proizvod bio što bliži.

Šta Vam mi to nudimo i zašto da izaberete baš nas ?

Web dizajn je ogledalo Vaše firme na internetu. Posjetioci su skloni da kredibilitet i poslovnost kompanije posmatraju kroz web dizajn. Dobar web dizajn se ogleda u harmoniji kolorita, dobrom prostornom rasporedu elemenata i jednostavnoj navigaciji. Zbog toga je neophodno da Vaša web stranica izgleda profesionalno i poslovno, a nikako amaterski. Znači, mora biti funkcionalna, pregledna, jednostavna za korištenje, ugodna za gledanje, moderna i da funkcioniše besprijekorno.
Upravo ovim karakteristikama će se odlikovati Vaša web stranica ukoliko projektovanje i online strategiju nastupa povjerite upravo nama. Nećemo Vam samo napraviti web stranicu, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na Internetu, te obezbjediti dodatne servise.

Kod nas nema skrivenih troškova za klijente

Mi “ne pišemo malim slovima”… Znači, kod nas nema skrivenih troškova koji se klijentu “zaborave” reći i koji se pojave kada web stranica bude gotova. Mi ne uslovljavamo naše klijente domenom, hostingom ili drugim načinima i ne vezujemo ih za sebe “po svaku cijenu”. Izradu web stranice naplaćujemo samo jednom, te naši klijenti uvijek imaju mogućnost da po slobodnoj volji rade sa svojom web stranicom šta god žele. Mi smo tu za savjet i pomoć.

Garantujemo najbolji odnos cijene/kvaliteta

Kao našu prednost posebno bi izdvojili činjenicu da ćete odnosom onoga što ćete dobiti kao finalni proizvod i cijene izrade projekta biti izuzetno pozitivno iznenađeni. Svaki projekat ima svoje specifičnosti, ali Vam garantujemo najnižu investiciju, čije ćete pozitivne efekte osjetiti u roku nekoliko dana..
Naša saradnja se u pravilu ne završava optimizacijom i promocijom Vaše web stranice. Mi sa svojim klijentima postajemo prijatelji …